AZART van St. Petersburg vertrouwd op Leister-lasmachines

LT_LeisterStories_AZART_SS_022020_01.jpg
Succesverhalen2 nov 2020

De AZART-groep heeft zijn hoofdkantoor in St. Petersburg in Rusland en produceert al meer dan tien jaar opblaasbare producten van PVC-weefsels voor de overheid en de amusementsindustrie. In de afgelopen jaren heeft AZART haar productaanbod voortdurend uitgebreid en is nu met succes vertegenwoordigd op de markt in verschillende sectoren.

Auteur: Silke Landtwing, Manager Bedrijfscommunicatie, Leister Zwitserland

Opblaasbare tenten, reddingsmiddelen en hangars

Het AZART-productgamma is breed gediversifieerd: Opblaasbare tenten, grotere tentcomplexen, pontons gevuld met water, reddingsmateriaal voor werkzaamheden op en onder water, zelfs opblaasbare hangars worden door AZART vervaardigd. Klanten zijn overheidsinstanties zoals het Ministerie van Noodsituaties, de Marine, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het Ministerie van Defensie, maar ook industriële bedrijven en particulieren.

Accommodatie in noodsituaties

In noodsituaties als gevolg van natuurrampen, zoals bosbranden, overstromingen, aardbevingen, enz. is er behoefte aan opvang van hulpverleners en getroffenen binnen een korte tijd. Opblaasbare tenten zijn hiervoor geschikt, omdat ze snel en eenvoudig kunnen worden opgezet en ruimte bieden aan de eerste medische zorg voor getroffenen en aan iedereen die ter plaatse als helper wordt ingezet.

Tenten voor feesten en evenementen tijdens ongewenst weer zoals regen

Opblaasbare tenten zijn ook voor grotere evenementen gevraagd. In de zomer worden ze vaak opgezet als alternatief bij regenachtig weer, zodat het bedrijfsjubileum of de 50e verjaardag niet door zou kunnen gaan.

Trampolines en grote opblaasproducten voor zwemparadijzen

AZART levert ook opblaasbare trampolines als attractie voor kinderen, grotere opblaasproducten voor zwemparadijzen voor commercieel gebruik en opblaasbare figuren voor reclame en evenementen. Het ontwerp en de afmetingen zijn bijna onbeperkt, zodat zelfs de meest ongewone wensen kunnen worden vervuld.

Steeds meer klanten vertrouwen AZART

Bekende grote Russische bedrijven zoals Gazprom, Rosneft, Rosatom en Minatom vertrouwen op AZART. Daarnaast vertrouwen de Russische Spoorwegen, maar ook verschillende staatsautoriteiten zoals de marine, het ministerie van Binnenlandse Zaken, het ministerie van Defensie, de Federale Veiligheidsdienst (FSB) en het ministerie van Noodhulp, allemaal op AZART.

Inflatables van AZART zijn niet alleen bekend in de Russische Federatie, maar worden nu ook geleverd aan andere landen.

Leister producten in gebruik bij AZART

Om PVC-zeilen strak en permanent aan elkaar te lassen, heeft AZART de juiste apparatuur nodig.

LT_LeisterStories_AZART_SS_022020_02.jpg

"Klanttevredenheid heeft bij AZART de hoogste prioriteit. Daarom zorgen we ervoor dat we alleen uitstekende kwaliteit leveren", benadrukt Mikhailov Evgeniy, fabrieksmanager van AZART. Om dit te garanderen, vertrouwt AZART op wereldwijd bewezen merkproducten voor apparatuur en machines en op hoogwaardige Europese kunststoffolies en -zeilen voor materialen.

Leister Kwaliteit overtuigt

Toen AZART in 2019 de eerste Leister SEAMTEK 900 AT Stationary Welder kocht, was iedereen die ermee werkte zo enthousiast dat ze alleen met deze Leister machine wilden werken. De kwaliteit van de lasnaden, de snelheid waarmee zelfs complexe gevormde inflatables perfect kunnen worden gelast en de gebruiksvriendelijkheid van de SEAMTEK 900 ATs was bij AZART zeer duidelijk.

"De Leister-lasmachine overtuigde ons zozeer dat we besloten hebben onze andere machines te verkopen en onze apparatuur volledig te vervangen door Leister-producten", zegt Denis Ivanov, algemeen directeur en eigenaar van AZART.

Alle werkzaamheden uitgevoerd met Leister-lasmachines en heteluchtapparaten

Vandaag de dag voert AZART alle hoofdwerkzaamheden uit met de volgende lasmachines en heteluchtapparaten van Leister.

  • VARIANT T1
  • TRIAC S / ST
  • UNIPLAN E
  • SEAMTEK 900 AT

Voordelen van de SEAMTEK 900 AT

Productieleiders en diverse medewerkers hebben verschillende opleidingen op SEAMTEK-lasmachines gevolgd en zijn blij met de verschillende voordelen van de SEAMTEK 900 AT bij het lassen van rondlassen, zomen, tunnel en tape lasnaden. Hier zijn de belangrijkste voordelen in één oogopslag:

  • Multi-arm systeem garandeert flexibiliteit
  • De lasparameters worden digitaal geregeld
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Testmodus voor snelle parameterbepaling
  • Onderhoudsarm en duurzaam

Maximale flexibiliteit voor specifieke toepassingen

Het intelligente ontwerp van de SEAMTEK 900 AT maakt bijna elke lastoepassing mogelijk. De onderhoudsarme machine is vervaardigd met de gebruikelijke Leister-kwaliteit. Dankzij het uitgekiende meerarmensysteem is hij in recordtijd precies geconfigureerd om in elke situatie een hoogwaardige naad te genereren. De enorme keuze aan verschillende aandrijfrollen, mondstukken en geleiders garandeert de grootst mogelijke flexibiliteit.

Meer informatie over de SEAMTEK 900 AT