Deron Stambaugh – Nieuwe General Manager bij Leister USA

LT_CORP_New_GM_LTUS_IM_01.jpg
Leister Inzicht6 feb 2023

Na 22 jaar heeft Jerry Zybko zijn functie als General Manager bij Leister USA overgedragen aan Deron Stambaugh. Tijdens de aftrap van SAMEx bedankten Martin Zingg, CEO, en Andy Meens, CCO, Jerry in het bijzijn van het hele LTUS-team en heetten Deron hartelijk welkom bij de Leister Group.

Auteur: Silke Landtwing, Manager Corporate Communication, Leister, Zwitserland

Jerry Zybko nieuw hoofd Sales & Business Development bij LPW

Jerry werkt nog steeds voor de Leister Group. In zijn nieuwe functie als hoofd Sales & Business Development bij Laser Plastic Welding (LPW), richt hij zich nu op de uitbreiding van de laseractiviteiten in de VS.

22 jaar succesvol management

Onder de leiding van Jerry heeft de nationale dochteronderneming van Leister in de VS een indrukwekkende groei doorgemaakt. De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van de Leister Group willen Jerry bedanken voor zijn grote inzet in de afgelopen twee decennia en zijn altijd voorbeeldige loyaliteit en wensen hem het allerbeste, veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.

LT_CORP_New_GM_LTUS_IM_02.jpg

Op deze foto ziet u de startopstelling van Leister-US meer dan twintig jaar geleden met Jerry Zybko, Vicky Gallo en Steve Kocheny. ‘Alle drie maken ze al meer dan twee decennia deel uit van het succesverhaal van Leister-US. Daar zijn zij en wij supertrots op’, zegt Martin Zingg.

LT_CORP_New_GM_LTUS_IM_03.jpg

Hier ziet u Jerry Zybko op 19 januari 2023, ter gelegenheid van zijn officiële afscheid als General Manager terwijl Martin Zingg hem bedankt. Rechts op de foto Jerry's opvolger, Daron Stambaugh.

Een warm welkom bij Deron Stambaugh - Nieuwe General Manager Leister USA

Sinds 16 januari 2023 is Deron Stambaugh de nieuwe General Manager Leister USA. Deron was eerder Vice President of Global Sales bij Safe Fleet, een toonaangevende leverancier van veiligheidsuitrusting voor nood-, hulpverlenings- en bedrijfsvoertuigen. Daarvoor bekleedde Deron met succes verschillende leidinggevende functies op het gebied van verkoop, bedrijfsontwikkeling en engineering bij respectievelijk Diehl Controls, Flex en Touch Sensor. Hij heeft een bachelordiploma in werktuigbouwkunde van de Northern Illinois University in DeKalb, Illinois, en een MBA van de DePaul University Kellstadt Graduate School of Business in Chicago, Illinois.
Martin Zingg is blij dat Deron voor Leister heeft gekozen: ‘We zijn ervan overtuigd dat Deron alle noodzakelijke ervaring en kennis uit zijn vorige carrière meebrengt om LTUS succesvol naar de toekomst te leiden.’

LT_CORP_New_GM_LTUS_IM_04.jpg

Jerry Zybko feliciteert zijn opvolger Deron Stambaugh met zijn nieuwe functie als General Manager Leister USA. Achter hem Martin Zingg en rechts Andy Meens.

Net als Jerry gaat Deron werken vanuit de locatie van Leister in Itasca. In zijn functie rapporteert hij aan Andy Meens, Chief Commercial Officer (CCO) van de Leister Group.

Wij heten Deron van harte welkom bij de Leister Group en wensen hem een goede start en veel succes in zijn nieuwe functie.

Banen bij Leister Group
Wilt u helpen om het succesverhaal van Leister vorm te geven?