• Kunststoflassen
  • Process Heat
  • Laser Plastic Welding

We are local – worldwide

Map
Map

Leister Technologies AG

Kägiswil, Obwalden, Zwitserland

Leister Technologies AG

Sarnen, Obwalden, Zwitserland

Leister Technologies AG

Kaegiswil, Obwalden Zwitserland

Leister Technologies Ltd.

Shanghai,  China

Leister Technologies Benelux B.V.

Houten, Nederland

Leister Technologies Deutschland GmbH

Hagen, Duitsland

Leister Technologies Italia S.r.l.

Mailand, Italië

Leister Technologies Italia Srl, Italy

Leister Technologies LLC

Itasca, IL, VS

Leister Technologies LLC, USA

Leister Technologies KK

Osaka, Japan

Leister Technologies India Pvt. Ltd.

Chennai, India

Leister Technologies India Pvt

HEMTEK ST

slim en doelmatig

Leister HEMTEK ST Application
HEMTEK ST Lasmachine
Met de HEMTEK ST last u zomen eenvoudig, betrouwbaar en efficiënt. Dankzij de veelzijdige zoomvoering verloopt het laswerk reproduceerbaar en nauwkeurig. Met behulp van de simpele, klemmende snelsluiting kunt u de HEMTEK ST zonder enige moeite op elke werkbank monteren en weer demonteren. Dankzij het in de greep opgenomen gewicht kunt u de druk van de aandrukrol eenvoudig en traploos instellen.
HEMTEK

UNIROOF AT/ST

Veelzijdig, onderhoudsarm, snel en licht

Leister UNIROOF AT Application
UNIROOF AT Lasautomaten

Thermoplastische afdichtbanen van kunststof en bitumen materiaal, bijv. EPDM, last hij homogeen. Vooral in het oog vallend zijn het ultra-dunne behuizingconstructie en de verschuifbare transportas. Hierdoor kan hij tevens flexibel worden ingezet op plaatsen met weinig ruimte, zoals op de borstwering. De in de aandrukrol ingebouwde onderhoudsvrije directe aandrijving onderscheidt zich van vergelijkbare producten door zijn hogere aanpersdruk en merkbaar hogere lassnelheid. Met 17,5 kg is hij onder de dakautomaten een echte lichtgewicht en is hij gemakkelijk te vervoeren. Hij is leverbaar als volledig geregelde AT-versie met digitaal display en als aangestuurde ST-variant met potentiometers.

UNIROOF

MINIFLOOR Drive Unit

Handzaam, efficiënt, veelzijdig

Leister MINIFLOOR Drive Unit Application
MINIFLOOR Drive Unit Lasautomaten

De MINIFLOOR Drive Unit maakt in luttele seconden van het TRIAC-hetelucht-handapparaat een hetelucht-lasautomaat. De unit bekoort door de grote flexibiliteit. Dit verhoogt de laskwaliteit en betrouwbaarheid aanzienlijk en vergemakkelijkt het werk. Het bijzondere aan de MINIFLOOR is, dat hij van wand tot wand kan lassen, zodat nalassen van de uiteinden niet meer nodig is. Door het volgend van de rand, naadloos en nagenoeg dubbel zo snel als met de hand, last hij ook korte voegen en kleine oppervlakken. Zijn dubbelassige aandrijving zorgt ervoor dat hij de randen perfect volgt. Met slechts 5,3 kg op de weegschaal laat hij zich bovendien gemakkelijk vervoeren.

MINIFLOOR

GEOSTAR

Sneller, gemakkelijker, slimmer

GEOSTAR hetewig laseautomaten
GEOSTAR hetewig laseautomaten
Weg-, water- en tunnelbouw opnieuw gedefinieerd: dankzij toepassing van de GEOSTAR-lasautomaat, voorzien van wigvormig verwarmingselement, voor het lassen van geosynthetische afdichtbanen van kunststof. Maximale gewichtsreductie, door een robuuste constructie van het frame, uitgevoerd in aluminiumgietwerk voor extreme prestaties. Bedieningspaneel voorzien van ingebouwde spanningsmeter om continu de lasparameters en netspanning te kunnen bewaken. Het wigvormige verwarmingselement kan in minder dan een minuut worden vervangen, ruime invoeropening voor materiaal, lichtlopend glijdend over de geomembranen dankzij nieuwe geometrie van het wigvormige element evenals de drie verschillende posities om de lasautomaat weg te zetten of om onderhoud te kunnen plegen.
Meer informatie

GROOVY

Handvoegenschaaf

Handvoegenschaaf GROOVY
De nieuwe handvoegenschaaf «GROOVY» is een licht en handzaam stuk gereedschap voor de bedreven legger van elastische vloerbedekking, gemaakt van PVC of van linoleum. De ergonomische vormgeving van de schaaf maakt het mogelijk om met weinig druk de gewenste breedte en diepte van een voeg tot aan de wand te definiëren en zuiver te realiseren.
GROOVY

GHIBLI AW

Hetelucht-apparaat - Robuust en ergonomisch

GHIBLI AW Hot-Air-Tool
GHIBLI AW
De GHIBLI AW is een robuust en ergonomisch hetelucht-hoekapparaat van Leister. Het apparaat is in het bijzonder geschikt voor krimpwerk bij het confectioneren van kabels, voor het verwarmen en vervormen in de automobielsector, voor het overlappend lassen van dekzeilen voor vrachtwagens en voor het afbramen van kunststoffen onderdelen. De spreekwoordelijke kwaliteit van Leister, de technische verfijndheid en de gebruiksvriendelijkheid overtuigen de vakman: Temperatuur en luchtdebiet kunt u met de beproefde en intuïtief werkende 'e-Drive'-bedienmodule gemakkelijk instellen en regelen.
GHIBLI AW

Contact

Headquarters

Belgium:
Leister Technologies Benelux B.V.
Moerbroek 28/01
BE-2270 Herenthout / Belgium

Email: info@leister.be
Telefon
Fax 
+32 (0) 14 22 69 93
+32 (0) 14 22 69 94

Netherlands:
 
Leister Technologies Benelux B.V.
Duwboot 38
NL-3991 CE Houten / Netherlands

Email: info@leister.nl
Telefon
Fax 
+31 (0)30 219 9888
+31 (0)30 219 9889

Zwitserland:
Leister Technologies AG
Galileo-Strasse 10
CH-6056 Kägiswil / Schweiz

Telefon
Fax 
+41 41 662 74 74
+41 41 662 74 16 

Email Hauptsitz
Email Verkauf

New Products

Visit our microsites: