Leister wordt partner van de nieuwe batterijalliantie AMPShare

LT_Bosch_AMPShare_Keyvisual_Partner_IM_01.jpg
Leister Inzicht22 sep 2022

Leister, Bosch en andere fabrikanten van elektrisch vertrouwen in de toekomst op het universele AMPShare-accuplatform.

Auteur: Gregor Studer, Manager Marketing Services, Leister Zwitserland

  • Leister zal deel uitmaken van de wereldwijde AMPShare-alliantie, ondersteund door Bosch.
  • Eén batterij voor verschillende gereedschappen van verschillende fabrikanten: Professionals werken flexibel, kosteneffectief en duurzaam met elektrisch gereedschap van het AMPShare-batterijplatform.
  • De ontwikkeling van Leister-producten op batterijen is al gestart. De komende maanden zullen hierover updates volgen.

Tal van merken. Tal van gereedschap. Eén batterijsysteem.

Leister wordt partner van het Professional 18V-systeem AMPShare, ondersteund door Bosch. Binnen dit platform kan één enkele batterij handig worden gebruikt met alle soorten gereedschap van verschillende merken. “Met AMPShare zijn we ervan overtuigd dat we vertrouwen op het juiste accuplatform”, zegt Andreas Ziegler, die verantwoordelijk is voor de samenwerking. Eenvoudige en effectieve oplossingen aanbieden, plus talloze toepassingsopties voor onze wereldwijde klanten, zijn gemeenschappelijke doelen van zowel Leister als Bosch. Vooral als het gaat om batterijen, geven gebruikers de voorkeur aan open systemen, dus één batterij voor verschillende professionele elektrische gereedschappen, zelfs van verschillende fabrikanten. Met de wereldwijde AMPShare-alliantie wordt dit verwezenlijkt.

Naar de AMPShare-website